16 τρόποι για να αυξήσετε το δυναμικό κερδών

Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η αγορά εργασίας είναι ένα ανταγωνιστικό μέρος και οι εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν για να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα.

Τα ανταγωνιστικά οφέλη, όπως η εργασία από το σπίτι, τα γραφεία φιλικά προς τους σκύλους και τα εφοδιασμένα ψυγεία είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορούν να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις για να τις βοηθήσουν να ξεχωρίσουν σε μια πολυσύχναστη αγορά. Ενώ μπορεί να είναι εύκολο για μια εταιρεία να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι και οι υποψήφιοι για να ξεχωρίσουν στο πλήθος;

Μάθετε τι είναι το δυναμικό κερδών, οκτώ τρόπους για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και εννέα δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε για να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας.Τι είναι το δυναμικό κερδών;

Δυνατότητα κέρδους είναι το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να κερδίσετε με βάση…

 • Δεξιότητες
 • Ιστορικό εργασίας
 • Εργασία
 • Προσόντα
 • Αγορά εργασίας
 • Τοποθεσία

Η μεγιστοποίηση των πιθανών κερδών σας θα σας επιτρέψει όχι μόνο μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες να προϋπολογιστείτε τα χρήματά σας και να εξοικονομήσετε μεγάλα έξοδα ζωής, όπως δίδακτρα για ένα σπίτι ή ένα παιδί στο κολέγιο ή να δημιουργήσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης.

7 τρόποι για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας

Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε το βιογραφικό σας να λάμπει έντονα σε μια θάλασσα υποψηφίων. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε όχι μόνο τα υπόλοιπα, αλλά και να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας. Μάθετε σχετικά με μερικούς τρόπους για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας παρακάτω.

1. Επιστρέψτε στο σχολείο

Σκεφτείτε να επιστρέψετε στο σχολείο για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Εκπαίδευσης, οι διάμεσες αποδοχές των ατόμων ηλικίας 25 έως 34 ετών με πτυχίο πανεπιστημίου ήταν 63% υψηλότερα το 2020 από τις αποδοχές όσων ολοκλήρωσαν μόνο το λύκειο.

Αν και αυτή είναι μια από τις πιο απαιτητικές επιλογές, είναι μια επένδυση στο μέλλον σας που πιθανότατα θα αποδώσει με την πάροδο του χρόνου. Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί επίσης να σας προετοιμάσει να στραφείτε σε μια επαγγελματική πορεία που προσφέρει υψηλότερο εισόδημα.

Για παράδειγμα, εάν αυτή τη στιγμή εργάζεστε σε έναν τομέα χαμηλών αμοιβών, όπως το λιανικό εμπόριο ή η φιλοξενία, η επιστροφή στο σχολείο για να αποκτήσετε δεξιότητες σε έναν τομέα υψηλότερης αμοιβής, όπως η υγειονομική περίθαλψη ή η τεχνολογία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση του εισοδήματός σας.

2. Κερδίστε νέες πιστοποιήσεις

Η απόκτηση μιας νέας πιστοποίησης είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε το πιθανό εισόδημά σας. Οι πιστοποιήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέα εμπειρία ή να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Δείχνει επίσης ότι πληροίτε ένα πρότυπο ικανότητας — αυτό μπορεί να σας δώσει ένα πλεονέκτημα στον κλάδο σας και να σας κάνει πιο ολοκληρωμένους.

3. Παρακολουθήστε συνέδρια και σεμινάρια

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε συνέδρια και σεμινάρια. Αυτές οι εκδηλώσεις μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με άλλους στον τομέα σας με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους και να ανακαλύψετε νέους δυνητικούς θέσεις εργασίας. Η αλλαγή εργασίας θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε αύξηση μισθού.

4. Μάθετε μια νέα γλώσσα

Η κατανόηση και η δυνατότητα να μιλήσετε σε άλλους σε διαφορετική γλώσσα είναι ιδιαίτερα επωφελής σε μια διεθνή βιομηχανία. Και ορισμένες σταδιοδρομίες, όπως η διερμηνεία, η μετάφραση ή η διδασκαλία μιας δεύτερης γλώσσας, απαιτούν ευχέρεια σε μια δεύτερη γλώσσα εκτός από ειδική εκπαίδευση. Με την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, θα μπορούσατε ενδεχομένως να ακολουθήσετε αυτές τις ειδικές σταδιοδρομίες για τη γλώσσα που συνοδεύονται από δυνατότητες κερδών.

5. Βρείτε έναν αξιόπιστο σύμβουλο

Αναζητήστε έναν μέντορα ή έναν αξιόπιστο σύμβουλο όταν θέλετε να ενισχύσετε το πιθανό εισόδημά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν αισθάνεστε κολλημένοι στο τι να κάνετε και χρειάζεστε κάποιες επιπλέον συμβουλές και υποστήριξη. Ένας καλός σύμβουλος ή εμπειρία καθοδήγησης μπορεί αποφέρει υψηλότερη αποζημίωσηπερισσότερη ικανοποίηση από την καριέρα και πρόσθετες ευκαιρίες για ανάπτυξη στο χώρο εργασίας.

6. Μετακίνηση

Αν ψάχνετε για αύξηση μισθού, σκεφτείτε να μετακομίσετε. Ορισμένες πόλεις προσφέρουν υψηλότερους μισθούς για την ίδια δουλειά από άλλες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες πριν λάβετε μια τέτοια απόφαση.

Θα θελήσετε να εξετάσετε το κόστος διαβίωσης στη νέα τοποθεσία πριν κάνετε μια μετακόμιση — η αριθμομηχανή κόστους ζωής μας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν ο υψηλότερος μισθός θα καλύψει τα έξοδά σας και θα σας αφήσει με ένα άνετο επίπεδο διαβίωσης. Φροντίστε επίσης να λάβετε υπόψη την αγορά εργασίας και τη διαθεσιμότητα θέσεων εργασίας στη νέα τοποθεσία.

7. Σπουδές στο εξωτερικό

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι ένας άλλος τρόπος για να διευρύνετε τις εμπειρίες σας που μπορούν να μεταφερθούν στον χώρο εργασίας. Οι σπουδές στο εξωτερικό μπορεί να βελτιώσουν τις γλωσσικές σας δεξιότητες, γεγονός που μπορεί να σας κάνει πιο πολύτιμους για εργοδότες που εργάζονται σε διεθνείς αγορές ή που έχουν πελάτες που μιλούν άλλες γλώσσες.

Επιπλέον, οι σπουδές στο εξωτερικό θα μπορούσαν να αυξήσουν την πολιτιστική συνείδηση ​​και την προσαρμοστικότητα — βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα διαφορετικούς πολιτισμούς και να περιηγηθείτε σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικό υποψήφιο για παγκόσμιες εταιρείες και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

9 δεξιότητες που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη σας

Υπάρχουν ορισμένες σκληρές και μαλακές δεξιότητες που μπορείτε να μάθετε που είναι σε μεγάλη ζήτηση και ορισμένοι γενικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να είστε προληπτικοί που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Παρακάτω είναι οι δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

1. Διαχείριση έργου

Η διαχείριση έργου είναι μια σημαντική δεξιότητα γιατί περιλαμβάνει την ικανότητα να σχεδιάζει, να οργανώνει και να επιβλέπει την εκτέλεση των έργων από την αρχή μέχρι το τέλος. Σύμφωνα με το Project Management Institute, οι εργοδότες θα χρειαστούν σχεδόν 88 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως σε ρόλους προσανατολισμένους στη διαχείριση έργων έως το 2027.

Ένας ικανός διαχειριστής έργου είναι σε θέση να συντονίζει τους πόρους, να διαχειρίζεται χρονοδιαγράμματα, να κατανέμει προϋπολογισμούς και να διασφαλίζει ότι το έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.

2. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO, περιλαμβάνει τη βελτίωση της δυνατότητας εντοπισμού ενός ιστότοπου από μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Οι επαγγελματίες SEO έχουν μεγάλη ζήτηση — το μέγεθος της αγοράς αναμένεται να φτάσει 122,11 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028.

Είναι επίσης ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο, επομένως είναι σημαντικό να βελτιώνετε συνεχώς τις δεξιότητές σας και να παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές SEO. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε διαδικτυακά μαθήματα SEO Ακαδημία Semrush ή Moz αν μόλις ξεκινάτε με το SEO.

3. Κωδικοποίηση

Καθώς ο κόσμος γίνεται πιο εξαρτημένος από την τεχνολογία, η ζήτηση για κωδικοποιητές και προγραμματιστές αυξάνεται. Οι κωδικοποιητές χρησιμοποιούν γλώσσες υπολογιστών για τη δημιουργία διαφορετικών ειδών προγραμμάτων σε διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες. Για να μάθετε να κωδικοποιείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά boot camp online. Οι απόφοιτοι από τα boot camps κωδικοποίησης θα μπορούσαν να δουν μια μέση αύξηση μισθού κατά 22.000 $ με την πρώτη τους δουλειά μετά την αποφοίτηση.

4. Δημόσια ομιλία

Η δημόσια ομιλία είναι μια εξαιρετική δεξιότητα για εκμάθηση, καθώς βοηθά στη βελτίωση των ικανοτήτων λεκτικής επικοινωνίας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στις πωλήσεις και στις συνεντεύξεις για δουλειά. Για να βελτιώσετε τις δεξιότητες δημόσιας ομιλίας σας, η πρακτική είναι το κλειδί.

Σκεφτείτε να τραβήξετε ένα βίντεο με τον εαυτό σας να μιλάει και να παρακολουθεί σημεία βελτίωσης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε προγράμματα ομιλίας όπως Τοστμάστα για να μάθετε πώς να γίνετε αποτελεσματικός ομιλητής.

5. Επί πληρωμή διαφήμιση

Εάν το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι κάτι στο οποίο είστε ειδικευμένοι, σκεφτείτε να προσθέσετε διαφημίσεις επί πληρωμή στο σύνολο δεξιοτήτων σας. Η επί πληρωμή διαφήμιση είναι μια δεξιότητα ψηφιακού μάρκετινγκ που αναζητείται από εταιρείες που θέλουν να διαφημίσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Η πληρωμένη διαφήμιση συνήθως σχετίζεται με πληρωμή ανά κλικ.

Η ΔΕΗ είναι μια στρατηγική που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πληρώσουν ένα τέλος για να έχουν τον σύνδεσμο του ιστότοπου στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι επιχειρήσεις θα προσλάβουν ειδικούς της ΔΕΗ για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν αυτές τις καμπάνιες για να βοηθήσουν στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

6. Σχέδιο UX

Οι σχεδιαστές εμπειρίας χρήστη (ή UX) είναι ταλαντούχοι στη χρήση δεξιοτήτων σχεδίασης ιστοσελίδων για τη δημιουργία ψηφιακών προϊόντων που επικεντρώνονται στη χρηστικότητα, την επωνυμία και το σχεδιασμό για να εξασφαλίσουν μια κορυφαία εμπειρία χρήστη. Εάν είστε ήδη στον τομέα του μάρκετινγκ και έχετε εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική ικανότητα για να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Ο σχεδιασμός UX μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ελεύθερου επαγγελματία, εκτός από μια εργασία πλήρους απασχόλησης, για να βγάλετε επιπλέον χρήματα από την πλευρά σας — μπορείτε να κερδίσετε 37,65 $ την ώρα ως ψηφιακός σχεδιαστής.

7. Προγραμματισμός τεχνητής νοημοσύνης

Πολλές επιχειρήσεις έχουν ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στις στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η τεχνητή νοημοσύνη συνήθως συνδυάζει δεξιότητες σε…

 • Μαθηματικά
 • Μηχανική
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Άλλα συναφή πεδία

Οι θέσεις εργασίας αναμένεται να είναι σε υψηλή ζήτηση, με 97 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας χρειάζεται στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης έως το 2025, επομένως αυτή είναι μια δεξιότητα που αξίζει να προσθέσετε στο βιογραφικό σας.

8. Ανάλυση δεδομένων

Η ανάλυση δεδομένων είναι μια άλλη σημαντική ικανότητα που πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας για να ενισχύσετε τα πιθανά σας κέρδη. Η αναλυτική σκέψη/καινοτομία είναι μία από τις κορυφαίες δεξιότητες που προβλέπονται για το 2025 σύμφωνα με Έκθεση για το μέλλον των θέσεων εργασίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε ένα μάθημα Google Analytics για να ενισχύσετε αυτήν την ικανότητα. Το Google Analytics είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που εμπλέκεται στην ανάλυση δεδομένων που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

9. Διαχείριση χρόνου

Η διαχείριση χρόνου είναι μια σημαντική μαλακή δεξιότητα για εκμάθηση. Όταν διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τον χρόνο σας, μπορείτε να εστιάσετε στην παραγωγή εργασίας υψηλότερης ποιότητας, επειδή έχετε περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στην εργασία που έχετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ικανοποίηση των πελατών και περισσότερες ευκαιρίες για επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις ή παραπομπές.

Αποκτήστε δεξιότητες για να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας

Οι απαιτήσεις εργασίας εξελίσσονται συνεχώς για να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τεχνολογίες και πλατφόρμες. Για να παραμείνετε σχετικοί στο εργατικό δυναμικό και να δώσετε στον εαυτό σας καλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης, παραμείνετε στην κορυφή των αναδυόμενων δεξιοτήτων που είναι σημαντικές στον τομέα σας. Όχι μόνο η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων βοηθά να διατηρείτε το μυαλό σας ευκρινές, αλλά σας δίνει επίσης μια καλύτερη ευκαιρία να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Μόλις αποφασίσετε για το σχέδιό σας για να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας, φροντίστε να ορίσετε επίσης ορισμένους στόχους αποταμίευσης και έναν προϋπολογισμό για να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας. Αφού δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό, αποθηκεύστε τα κέρδη σας σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης, όπως το Credit Karma Money™ Save.

Προμήθεια

 • Οι διάμεσες αποδοχές όσων είχαν πτυχίο ήταν 63% υψηλότερες από τις αποδοχές όσων ολοκλήρωσαν το Λύκειο. Ετήσια κέρδη ανά εκπαιδευτικό επίπεδο (Μάιος 2022)
 • Η απόκτηση μιας πιστοποίησης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση άνω των 12.000 $ ετησίως. Παγκόσμια Γνώση (2020)
 • Μια καλή εμπειρία συμβούλου ή καθοδήγησης μπορεί να αποφέρει υψηλότερη αποζημίωση, αυξημένη ικανοποίηση από την καριέρα και περισσότερες ευκαιρίες για προαγωγές και προόδους. University of Massachusetts Global (Οκτώβριος 2022)
 • Οι απόφοιτοι από τα bootcamps κωδικοποίησης βλέπουν μια μέση αύξηση μισθού 22.000 $ με την πρώτη τους δουλειά μετά την αποφοίτηση. Πανεπιστήμιο Westcliff (Ιούλιος 2021)
 • Οι εργοδότες θα χρειαστούν σχεδόν 88 εκατομμύρια άτομα σε ρόλους προσανατολισμένους στη διαχείριση έργων έως το 2027. Ινστιτούτο Διαχείρησης Μελετών (Μάιος 2017)
 • Οι θέσεις εργασίας αναμένεται να είναι σε υψηλή ζήτηση με 97 εκατομμύρια ειδικούς που χρειάζονται στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης έως το 2025. παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ (Οκτώβριος 2020)
 • Η αναλυτική σκέψη και η καινοτομία είναι μία από τις κορυφαίες δεξιότητες που προβλέπονται για το 2025. παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ (Οκτώβριος 2020)
 • Η αγορά SEO προβλέπεται να φτάσει τα 122,11 δισεκατομμύρια δολάρια το 2028. Global Newswire (Σεπτέμβριος 2022)
 • Μπορείτε να κερδίσετε περίπου 37,65 $ την ώρα ως ψηφιακός σχεδιαστής. Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (Σεπτέμβριος 2022)

Comments (No)

Leave a Reply