Η φθηνότερη ασφάλιση αυτοκινήτου στο Αϊντάχο 2023


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/fepna/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Σημείωση από τον εκδότη μας: Ίσως ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου για πρώτη φορά ή θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές ασφάλισης για να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο; Αυτό το άρθρο μπορεί να χρησιμεύσει ως αφετηρία για την έρευνα ασφάλισης αυτοκινήτου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες όσον αφορά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως, ενώ μπορεί να μην βλέπετε τα ακριβή ασφάλιστρα που έχουμε ερευνήσει, μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για ορισμένες από τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τις φθηνότερες τιμές στην πολιτεία σας.


Το Αϊντάχο προσφέρει αρκετούς προορισμούς για να γνωρίσετε τη φυσική ομορφιά της πολιτείας, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι η βόλτα σας προστατεύεται πριν ξεκινήσετε το οδικό ταξίδι σας.

Εξετάσαμε τις εκτιμώμενες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου από ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο το Αϊντάχο για να βρούμε το μέσο κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου και ποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τις φθηνότερες εκτιμώμενες τιμές για διάφορα προφίλ οδηγών.

Βασίσαμε τους υπολογισμούς μας σε ένα σχετικά ουδέτερο προφίλ οδηγού — χωρίς ατυχήματα, εισιτήρια ή αξιώσεις, για παράδειγμα — για να συγκρίνουμε ομοιόμορφα και να έχουμε μια βασική εικόνα των τιμών των ασφαλιστών για βασική κάλυψη (δείτε την πλήρη μεθοδολογία μας). Οι τιμές σας μπορεί να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες, δεδομένου του ιστορικού οδήγησης και άλλων παραγόντων που επηρεάζουν την ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως ο τύπος του οχήματός σας, τα χιλιόμετρα, οι επιλογές κάλυψης και η ηλικία σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις μέσες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου του Αϊντάχο και τα ευρήματά μας για τις φθηνότερες επιλογές.Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου σε Αϊντάχο

Τα μέσα μηνιαία ασφάλιστρα για ασφάλιση αυτοκινήτου βασικής κάλυψης στο Αϊντάχο κυμαίνονται από λιγότερο από 35 $ έως πάνω από 60 $, ανάλογα με τον τύπο κάλυψης και το προφίλ του οδηγού.

Μέση μηνιαία ασφάλιστρα αυτοκινήτων στο Αϊντάχο

Πρόγραμμα οδήγησης ή κάλυψη
Μέσος όρος μηνιαίο κόστος
Πολιτική ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αϊντάχο 34,89 $
Οδηγοί με κακή πίστωση στο Αϊντάχο 55,55 $
Προγράμματα οδήγησης με πολλαπλές αξιώσεις στο Αϊντάχο 61,03 $
Νέοι οδηγοί στο Αϊντάχο 59,08 $
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας και την ελάχιστη κάλυψη

5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου στο Αϊντάχο

Βρήκαμε ότι η American National προσέφερε τη φθηνότερη ελάχιστη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου για πολλά διαφορετικά προφίλ οδηγών. Όπως αναλυτικά στο μας μεθοδολογίαέχουμε υπολογίσει τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου σε αυτό το άρθρο με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ οδηγού του Αϊντάχο.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, το προφίλ του οδηγού μας είναι ηλικίας 36 έως 45 ετών και έχει πιστωτικό σκορ 680 έως 719, δεν υπάρχουν εισιτήρια ή κενά κάλυψης και αξία αυτοκινήτου 20.000$ έως 30.000$.

1. 1. Αμερικανική Εθνική P&C

Με την American National, το προφίλ οδηγού μας στο Αϊντάχο θα μπορούσε να βρει βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για μόλις 13,67 $ το μήνα. Η American National προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Οι ξεχωριστές πρόσθετες επιλογές κάλυψης περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, ασφάλιση κενού και ασφάλιση ανταλλακτικών.

2. Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων

Με την Auto-Owners Insurance, το προφίλ οδηγού μας στο Idaho θα μπορούσε να βρει ασφάλιση αυτοκινήτου ελάχιστης κάλυψης για περίπου 17,38 $ το μήνα. Η Auto-Owners πωλεί επίσης ασφάλειες μέσω ανεξάρτητων αντιπροσώπων. Εκτός από τις πολιτικές ελάχιστης κάλυψης του κράτους, οι προαιρετικές καλύψεις περιλαμβάνουν σύγκρουση, ολοκληρωμένη, ανασφάλιστο/υπασφαλισμένο αυτοκινητιστή, ιατρικές πληρωμές, υπηρεσία οδικών προβλημάτων, πρόσθετες δαπάνες, κενό δανείου/μίσθωσης και μειωμένη αξία.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Owners.

3. ΗΠΑ

Η USAA θα μπορούσε να προσφέρει στο προφίλ οδηγού μας στο Idaho μια μηνιαία πολιτική με 20,49 $ το μήνα για βασική κάλυψη. Τα μέλη της USAA (στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ και οι σύζυγοί τους και τα παιδιά των μελών της USAA) μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ασφάλεια αυτοκινήτου της USAA. Με το πρόγραμμα SafePilot της USAA, οι οδηγοί ενδέχεται να μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα παρακολουθώντας και καταγράφοντας τις συνήθειές τους για ασφαλή οδήγηση.

Ελέγξτε τις κριτικές της ασφάλισης αυτοκινήτου USAA.

4. Γεωργικός συλλόγος

Η Grange θα μπορούσε να προσφέρει το προφίλ οδηγού μας στο Idaho με ελάχιστη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου για μόλις 27 $ το μήνα. Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία πουλάει επίσης ασφάλιση αυτοκινήτου μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Παρέχει κρατική ελάχιστη κάλυψη, καθώς και προαιρετικά πρόσθετα, όπως σύγκρουση, πλήρης, ανασφάλιστος/υπασφαλισμένος αυτοκινητιστής, οδική βοήθεια, αποζημίωση ενοικίασης, αντικατάσταση νέου αυτοκινήτου και πλήρης κάλυψη γυαλιού. Το Grange μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ασφαλίσετε το σκάφος, το RV και τη μοτοσικλέτα σας και προσφέρει διάφορους τρόπους εξοικονόμησης με μια μεγάλη λίστα πιθανών εκπτώσεων.

5. Oregon Mutual

Τέλος, η Oregon Mutual θα μπορούσε να προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου οδηγού στο Idaho για μόλις 28,08 $ το μήνα για μια πολιτική βασικής κάλυψης. Το Oregon Mutual προσφέρει επίσης πολιτικές μέσω τοπικών αντιπροσώπων. Αυτό το ασφαλιστικό γραφείο προσφέρει προσωπικές, εμπορικές και γεωργικές ασφάλειες για περισσότερα από 125 χρόνια. Το Oregon Mutual προσφέρει πρόσθετες επιλογές πολιτικής, όπως κάλυψη υαλοπινάκων αυτοκινήτου, 24ωρη ρυμούλκηση και οδική βοήθεια και υπηρεσία αξιολόγησης και επισκευής αυτοκινήτων πελατών.

Η φθηνότερη κρατική ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αϊντάχο

Το Αϊντάχο απαιτεί οι οδηγοί να φέρουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο τουλάχιστον 25/50/15. Αυτή η απαιτούμενη ασφάλιση, που ονομάζεται κρατική ασφάλιση ελάχιστης, είναι συνήθως η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορείτε να αγοράσετε. Μπορεί να είναι κατάλληλη κάλυψη για παλαιότερα οχήματα ή για κάποιον που θέλει να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερο το ασφάλιστρό του.

Αυτές οι πέντε ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να προσφέρουν την ασφάλιση με το χαμηλότερο κόστος για τους οδηγούς που αναζητούν κρατική ελάχιστη κάλυψη.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αϊντάχο για κρατική ελάχιστη κάλυψη

1 Αμερικανική Εθνική P&C 13,67 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 17,38 $/μήνα
3 ΗΠΑ 20,49 $/μήνα
4 Γεωργικός συλλόγος 27,00 $/μήνα
5 Oregon Mutual 28,08 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας που αναζητά ελάχιστη κάλυψη στο Αϊντάχο

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καλή πίστωση στο Αϊντάχο

Οι ασφαλιστές εξετάζουν πολλά πράγματα για να καθορίσουν το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου. Ένας από τους μεγάλους παράγοντες είναι η πίστωσή σας. Συνήθως, οι πελάτες με υψηλά πιστωτικά σκορ πληρώνουν λιγότερα για ασφάλιση αυτοκινήτου από πελάτες με χαμηλή πίστωση.

Αυτές οι εταιρείες μπορεί να προσφέρουν τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με καλή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αϊντάχο για όσους έχουν καλή πίστωση

1 Αμερικανική Εθνική P&C 9,22 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 12,99 $/μήνα
3 ΗΠΑ 18,20 $/μήνα
4 Κρατικό αγρόκτημα 24,35 $/μήνα
5 Γεωργικός συλλόγος 24,78 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για έναν οδηγό του Αϊντάχο με πιστωτική βαθμολογία 720 ή υψηλότερη

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για κακή πίστωση στο Αϊντάχο

Οι οδηγοί με χαμηλές πιστωτικές βαθμολογίες μπορεί να πληρώσουν περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου από τους οδηγούς με καλή πίστωση. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για να μειώσετε το κόστος, όπως η διατήρηση ενός αρχείου ασφαλούς συμπεριφοράς οδήγησης.

Αυτές οι πέντε εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων θα μπορούσαν να προσφέρουν τα χαμηλότερα επιτόκια για οδηγούς με κακή πίστωση.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αϊντάχο για όσους έχουν κακή πίστωση

1 Γεωργικός συλλόγος 34,08 $/μήνα
2 ΗΠΑ 36,19 $/μήνα
3 Geico 39,76 $/μήνα
4 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 40,10 $/μήνα
5 Σε όλη την επικράτεια 41,21 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό του Αϊντάχο με πιστωτική βαθμολογία κάτω από 580

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για οδηγούς με πολλαπλές απαιτήσεις Αϊντάχο

Το ρεκόρ σας παίζει επίσης ρόλο στο πόσα πληρώνετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Εάν έχετε υποβάλει πολλές αξιώσεις με τον ασφαλιστή σας, ενδέχεται να πληρώνετε περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου.

Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για οδηγούς με πολλαπλές απαιτήσεις από ασφαλιστικές εταιρείες.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αϊντάχο για πολλαπλές αξιώσεις

1 Αμερικανική Εθνική P&C 25,33 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 34,29 $/μήνα
3 Σε όλη την επικράτεια 35,71 $/μήνα
4 Αμερικανική Οικογένεια 44,42 $/μήνα
5 Σύμμαχος 45,75 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στην εμφάνιση των τιμών για έναν οδηγό του Αϊντάχο με δύο αξιώσεις αντί για μηδενικές αξιώσεις

Η φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στο Αϊντάχο

Τέλος, η ηλικία σας μπορεί να είναι ένας παράγοντας στο ποσό που πληρώνετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Γενικά, οι νεότεροι οδηγοί θεωρούνται πιο επικίνδυνοι στην ασφάλιση και τα συμβόλαιά τους μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από τους μεγαλύτερους οδηγούς.

Αυτές οι πέντε εταιρείες έχουν τα χαμηλότερα εκτιμώμενα ποσοστά για νέους οδηγούς ηλικίας μεταξύ 18 και 21 ετών.

Οι 5 φθηνότερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου Αϊντάχο για νέους οδηγούς

1 Αμερικανική Εθνική P&C 26,17 $/μήνα
2 Ασφάλιση Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων 31,25 $/μήνα
3 ΗΠΑ 42,54 $/μήνα
4 Geico 44,06 $/μήνα
5 Allstate 47,07 $/μήνα
Με βάση το τυπικό προφίλ οδηγού μας, προσαρμοσμένο στις τιμές εμφάνισης για οδηγό ηλικίας 18–21 ετών στο Idaho αντί για 36–45

Αϊντάχο απαιτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Το Αϊντάχο απαιτεί 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματικές βλάβες και 15.000 $ για ευθύνη για υλικές ζημιές. Εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση αυτοκινήτου, οι ευθύνες κάλυψης σας μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες.

Διατίθεται ασφάλιση βάσει χρήσης στο Αϊντάχο?

Η ασφάλιση βάσει χρήσης είναι ένας τύπος ασφάλισης οχημάτων που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά. Στο Αϊντάχο, οι οδηγοί ενδέχεται να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προγράμματα UBI των ασφαλιστών τους για να εξοικονομήσουν χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου τους.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στο Αϊντάχο

Ποια είναι η ελάχιστη ασφάλεια αυτοκινήτου στο Αϊντάχο;

Το Αϊντάχο απαιτεί 25.000 $ ανά άτομο και 50.000 $ ανά ατύχημα για ευθύνη για σωματικές βλάβες και 15.000 $ για ευθύνη για υλικές ζημιές.

Είναι το Αϊντάχο ένα κράτος ασφάλισης αυτοκινήτου χωρίς υπαιτιότητα;

Το Αϊντάχο είναι μια πολιτεία ασφάλισης υπαιτιότητας, που σημαίνει ότι το άτομο που προσδιορίζεται ότι έχει προκαλέσει ένα ατύχημα θα είναι οικονομικά υπεύθυνο για τις ζημιές που θα υποστούν άλλα άτομα.

Ποια εταιρεία δίνει τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Διαπιστώσαμε ότι η American National πρόσφερε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για πολλά προφίλ οδηγών στο Idaho.

Μεθοδολογία

Οι εκτιμώμενες τιμές σε αυτό το άρθρο είναι οι χαμηλότερες εκτιμώμενες τιμές με βάση το προφίλ ενός οδηγού ηλικίας 36 έως 45 ετών που ζει στο Αϊντάχο. Εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά, οι τιμές που εμφανίζονται προϋποθέτουν έναν μόνο οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο χωρίς εισιτήρια στο ιστορικό οδήγησης και καμία αξίωση ή ακύρωση κάλυψης. Το όχημα που χρησιμοποιείται σε αυτήν την εκτίμηση κοστολογείται μεταξύ 20.000 και 30.000 $ και έχει ετήσια χιλιόμετρα από 12.000 έως 15.000. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για καλή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες 720 ή υψηλότερες. Οι εκτιμώμενες τιμές για ασφάλιση για κακή πίστωση ισχύουν για βαθμολογίες από 350 έως 579. Οι εκτιμώμενες τιμές για νέους οδηγούς περιλαμβάνουν τις ηλικίες 18 έως 21 ετών. Οι εκτιμώμενοι συντελεστές για όσους έχουν πολλαπλές αξιώσεις υπολογίζονται με βάση δύο αξιώσεις.

Σημειώστε ότι οι τιμές παρέχονται κάθε έξι μήνες από την Quadrant Information Services. Η Quadrant Information Services δεν περιλαμβάνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στα δεδομένα ποσοστών της. Αυτά είναι εκτιμώμενα ποσοστά που προορίζονται μόνο για να παρέχουν ένα πλαίσιο αναφοράς και σύγκρισης. Οι τιμές σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, οι συνήθειες οδήγησης οχήματος και το ιστορικό.

Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την πλήρη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνει σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, προστασία προσωπικών τραυματισμών, σύγκρουση και ολοκληρωμένες καλύψεις. Το μέσο μηνιαίο ασφάλιστρο για την κρατική ασφάλιση αυτοκινήτου περιλαμβάνει ασφαλιστήριο συμβόλαιο 25/50/15 με εντολή του Αϊντάχο.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/fepna/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply